«Είναι μία ανοησία, δεν χρειάζεσαι πτυχίο Ιατρικής» – Γιατρός λέει τα πράγματα για την ΜΑΣΚΑ αλλιώς (Vid)

“Δεν πίστευα ποτέ, πως θα ακούσω ότι οι μάσκες κάνουν τη διαφορά στη διάδοση των ιών”.

 

H Δρ Meritt είναι ορθοπεδικός χειρουργός της σπονδυλικής στήλης, με κλινική στην πόλη Omaha, της Νεμπράσκα των ΗΠΑ.
Είναι αντίθετη στη θέσπιση της υποχρεωτικότητας της μάσκας ως μέσον αποτροπής της εξάπλωσης της covid-19 κι όπως λέει στο βίντεο, που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, οι μάσκες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές, όσο πιστεύουν οι άνθρωποι.

Παρόλο που, όπως λέει, ασκεί την ιατρική 24 χρόνια, δεν πίστευε ποτέ, πως θα ακούσει ότι οι μάσκες κάνουν τη διαφορά στη διάδοση των ιών και θεωρεί αυτή τη ρητορική της χρήσης μάσκας μια ανοησία.

Επικαλείται μάλιστα την κοινή λογική ως απόδειξη και πράγματι με τα στοιχεία που δίνει, θα δείτε ότι δε χρειάζεται κάποιος να είναι επιστήμονας ή γιατρός για να καταλάβει τι συμβαίνει, όταν φοράς μάσκα κι αν προστατεύεσαι πραγματικά, από τον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον:

Οι αποδείξεις που παραθέτει είναι πραγματικά πολύ απλές και μπορεί να καταλάβει ο καθένας περί τίνος πρόκειται, χωρίς επιστημονικές αναλύσεις ή περίπλοκα παραδείγματα.

Η συγκεκριμένη γιατρός μάλιστα, είχε εκθέσει την άποψη της διακοπής του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας από τους πολίτες της πόλης Omaha των ΗΠΑ, σύμφωνα με το 3newsnow.com, όταν το Δημοτικό Συμβούλιο της Omaha πραγματοποίησε δημόσια ακρόαση. σχετικά με την επέκταση της εντολής για τη χρήση μάσκας στους πολίτες της πόλης.

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δρ Lee Merritt είπε, ότι οι μάσκες δεν ελέγχουν τους ιούς αλλά ελέγχουν τους ανθρώπους. Η ορθοπεδικός χειρουργός είπε επίσης, ότι το 97% των σωματιδίων περνούν από τις μάσκες, οπότε δεν βοηθούν στον έλεγχο των ιών. Υποστήριξε επίσης, ότι το να βάζεις μάσκα στα παιδιά τα «βλάπτει» και ότι «θα φέρουν προβλήματα δια βίου από αυτό».

πηγη

 

realhosting
loading...

Απάντηση