888 Είναι όλα Ψέματα! 10 Μύθοι Ομορφιάς Καταρρίπτονται! | Kontasas
Αρχική / TIPS / Είναι όλα Ψέματα! 10 Μύθοι Ομορφιάς Καταρρίπτονται!

Είναι όλα Ψέματα! 10 Μύθοι Ομορφιάς Καταρρίπτονται!

Κάθε μέρα βομβαρδίζεσαι από beauty πληροφορίες. Κάποιες από αυτές είναι αλήθεια, κάποιες περίπου αλήθεια και κάποιες… απλά ανόητα ψέματα. Αυτά τα ανόητα ψέματα είναι που μπορεί να σε απογοητεύουν (άλλα περίμενες και άλλα σου ήρθαν), να σε τρομοκρατούν ή και να σε βάζουν σε μπελάδες. Φτάνει!

Σήμερα θα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και θα ξεσκεπάσουμε 10 beauty ψέματα που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις ΤΩΡΑ!Κάθε μέρα βομβαρδίζεσαι από beauty πληροφορίες. Κάποιες από αυτές είναι αλήθεια, κάποιες περίπου αλήθεια και κάποιες… απλά ανόητα ψέματα. Αυτά τα ανόητα ψέματα είναι που μπορεί να σε απογοητεύουν (άλλα περίμενες και άλλα σου ήρθαν), να σε τρομοκρατούν ή και να σε βάζουν σε μπελάδες. Φτάνει! Σήμερα θα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και θα ξεσκεπάσουμε 10 beauty ψέματα που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις ΤΩΡΑ!

#1 Τα ακριβά καλλυντικά έχουν καλύτερο αποτέλεσμα
Το ότι μια κρέμα κοστίζει 10 φορές περισσότερο από μια άλλη αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνει και 10 φορές καλύτερη δουλειά. Όλα εξαρτώνται από το δικό σου δέρμα, το κατά πόσο του ταιριάζει η κρέμα και πόσο επιμελής είσαι στην χρήση της και την περιποίησή σου γενικότερα. Μην βιαστείς λοιπόν να τινάξεις το budget σου στον αέρα…

#2 Πρέπει να κάνεις μάσκα μόνο μια φορά την εβδομάδα
Οι μάσκες συνήθως γράφουν πως είναι κατάλληλες για χρήση μια φορά την εβδομάδα αλλά αυτό δεν ισχύει ακριβώς. Μπορείς να χρησιμοποιείς πολλές μάσκες… από μια φορά την εβδομάδα. Αν το δέρμα σου για παράδειγμα θέλει καθαρισμό και λάμψη, την μια μέρα μπορείς να κάνεις μια μάσκα με άργιλο και την επόμενη μια μάσκα λάμψης για να δώσεις στο δέρμα σου αυτό που χρειάζεται. Μην φοβάσαι λοιπόν, κάνε μάσκες, κάνουν καλό!

Διαβάστε ακόμα:

#3 Αν το νιώθεις κάνει δουλειά
Αν το δέρμα σου σε τσούζει, αν σε τσιμπάει, αν σε καίει…. ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. Σημαίνει πως το προϊόν σε ερεθίζει και δεν κάνει για εσένα!

#4 Μπορείς να μικρύνεις τους πόρους σου
Πολύ λυπόμαστε που πρέπει να σου το πούμε αλλά το μέγεθος των πόρων σου είναι γενετικά προκαθορισμένο (ευχαρίστησε τους γονείς σου). Δεν μπορείς να τους μικρύνεις μόνιμα, μόνο να τους κάνει λιγότερο εμφανείς με καλό καθαρισμό και σωστά προϊόντα. Sorry!

Διαβάστε τη συνέχεια στο καθώς και περισσότερα θέματα ομορφιάς.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Boho Κουζίνα: 10 Ιδέες που θα σας Εμπνεύσουν για να Φτιάξετε τη Δική σας!

Η Boho διακόσμηση έχει ρίζες στην ανατολική Ευρώπη και χρησιμοποιήθηκε πολύ από τους νομάδες και …