ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ! ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΜΕ ΓΚΛΟΠ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπληκτικά πράγματα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Οι αρχές ασφαλείας πραγματοποίησαν επιδρομή κυνηγώντας πολίτες που βρίσκονταν εκεί χωρίς να έχουν κάνει απολύτως τίποτα!

 

Πριν από λίγη ώρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Δεκάδες αστυνομικοί επιτίθενται σε 4 παιδιά που κάθονταν χωρίς να πειράζουν κανέναν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Οι μαύρες μέρες δεν έρχονται, είναι εδώ

Δημοσιεύτηκε από Theofrastos Vamvourellis στις Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ομάδα αστυνομικών επέβαλλε πρόστιμο  σε μια οικογένεια(!) που καθόταν απλά σε ένα παγκάκι.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν εκεί, φωνάζοντας κατά των Αστυνομικών «τι κάνετε εκεί» και «τι πράγματα είναι αυτά, δεν ντρέπεστε;».
Οι «μικροί ήρωες» του Χρυσοχοΐδη αντέδρασαν και  με επίδειξη και χρήση των γκλομπ άρχισαν να κυνηγούν τον κόσμο μέσα στο Άλσος!

Μάλιστα κυνήγησαν και ένα νεαρό ο οποίος τραβούσε βίντεο, όπως είχε κάθε δικαίωμα.
Ακολούθησε «μάχη» σώμα με σώμα με τους  αστυνομικούς να ζητούν και ενισχύσεις από δυνάμεις των ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ , οι οποίες επέδραμαν κρατώντας όπλα.

Τελικά οι αστυνομικοί  «απομάκρυναν ήρεμα» τους πολίτες με διαρκή χρήση γκλοπ, ενώ έγιναν  και 7 προσαγωγές.

 

 

 

 

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση