Εγκαίνια στο φαρμακείο Μεγίστης «Παύλος Γιαννακόπουλος» – Δωρεά της ΒΙΑΝΕΞ στο Περιφερειακό Ιατρείο


Την πολυετή προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο φαρμακευτικό κλάδο και ειδικά στην ακριτική Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα, τιμά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου (ΦΣΔ), δίνοντας το όνομα του ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ στο φαρμακείο Μεγίστης, το οποίο εγκαινιάζεται την Τρίτη (20/07/2021). 

Η τελετή των εγκαινίων στο ακριτικό Καστελλόριζο θα γίνει παρουσία του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, του δημάρχου Μεγίστης Γιώργου Σαμσάκου, του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, του προέδρου του ΠΦΣ Απόστολου Βαλτά και του προέδρου του ΦΣΔ Νίκου Φουτούλη, εκπροσώπων του κοινοβουλίου, καθώς και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ΦΣΔ αποφάσισε τον περασμένο Μάιο να τοποθετήσει τιμητική πλακέτα στο φαρμακείο στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Τα αποκαλυπτήρια θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης, το οποίο αναβαθμίστηκε πρόσφατα με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, μέσω δωρεάς του προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση