Εγκρίθηκε η τοποθέτηση Ντζανάτου στην ΕΕΕΠ – Επεισοδιακή η συνεδρίαση στη Βουλή

Τον διορισμό του Δημήτρη Ντζανάτου στη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων ενέκρινε η Βουλή σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση που περιελάμβανε καταγγελίες για την έως τώρα επαγγελματική του πορεία, την αποχώρηση του ΚΙΝΑΛ, αλλά και αναφορές στη … γενετήσια πράξη.

Η επιλογή Ντζανάτου βρήκε απέναντι σύσσωμη την αντιπολίτευση που αναφέρθηκε στις υποθέσεις Creta Farm, Globo και ΑΣΠΙΣ, ίδρυμα του ασύλου Ανιάτων στις οποίες υπήρξε ορκωτός λογιστής στους απολογισμούς-ισολογισμούς τους. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης επέκριναν την κυβέρνηση ότι η πρόταση της δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και ανέφεραν πως ο κ. Ντζανάτος θα έπρεπε να τοποθετηθεί αρχικά ως μέλος της επιτροπής Παιγνίων και στη συνέχεια πρόεδρος.

«Το 2015 ο τότε υπουργός των Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, όρισε ταυτόχρονα πρόεδρο και μέλη. Άρα ακολουθούμε τη διαδικασία», αντέτεινε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με τον ίδιο τον κ. Ντζανάτο να αναφέρει πως γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα του ψάξουν τη ζωή, ακόμα και ότι τα συμφέροντα θα του στείλουν μπράβους στο σπίτι.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση