ΕνημέρωσηΠολιτική

Δημοσκόπηση ALCO: H διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για «καλάθι» και παρακολουθήσεις

Μεγάλη έρευνα της ALCO στην οποία φαίνεται ότι το «καλάθι του νοικοκυριού» αποτελεί το ανάχωμα της κυβέρνησης στην ακρίβεια και στο θέμα των παρακολουθήσεων. Δύσπιστη η κοινωνία απέναντι στα φαινόμενα κακοποίησης ανηλίκων. Διατηρεί προβάδισμα 7,3 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία.

Μεγάλη δημοσκόπηση της εταιρίας Alco παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Alpha. Σε αυτή οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα, αλλά και για την πρόθεση ψήφου τους. Η ακρίβεια αποτελεί τον μεγαλύτερο προβληματισμό των πολιτών, με το μέτρο του «καλαθιού του νοικοκυριού» να μπαίνει σιγά-σιγά στις συνήθειες των πολιτών.

Όπως απάντησαν στην έρευνα, ένα σύνολο 54% των πολιτών χρησιμοποιεί το «καλάθι του νοικοκυριού» για τις αγορές του. Συγκεκριμένα το 24% απάντησε ότι το χρησιμοποιεί λίγες φορές, το 28% πολλές φορές και το 2% πάντα. Ένα 44% υποστηρίζει πως δεν χρησιμοποιεί καθόλου του καλάθι του νοικοκυριού.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock