Τρόπος Ζωής

«Μόλις βγήκα από την εντατική» – Η φωτογραφία του Sin Boy με τον ορό μετά το άγριο ξύλο στο κομμωτήριο

«Όλα πήγαν καλά, ευχαριστώ για τις ευχές σας» γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram ο Sin Boy, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους ότι «βγήκε από την εντατική» μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε σε κομμωτήριο.

Ο Sin Boy έπεσε θύμα επίθεσης την περασμένη εβδομάδα, την ώρα που έκανε live στο TikTok μέσα από κομμωτήριο.

Το βίντεο με το άγριο ξύλο σε βάρος έκανε τον γύρο των Social Media, καταγράφοντας δφύο άνδρες να μπουκάρουν στο κομμωτήριο και να γρονθοκοπούν τον τράπερ στο πρόσωπο και το σώμα.

Πολλοί έκαναν λόγο για διαφημιστικό κόλπο, με την αδερφή του να υποστηρίζει σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο Sin Boy βρέθηκε στο νοσοκομείο, μετά από την επίθεση.

«Μόλις βγήκα από την εντατική μετά την επίθεση που δέχτηκα. Όλα πήγαν καλά ευχαριστώ για τις ευχές σας», γράφει ο ίδιος στην ανάρτησή του, ποστάροντας μία φωτογραφία με ορό στο χέρι του. 

Για το άγριο περιστατικό στο κομμωτήριο μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΣΚΑΪ η αδερρφή του.

«Τι να πρωτοπώ; Σκέφτομαι τον αδερφό μου που έφαγε ξύλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο, γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι, είναι στο νοσοκομείο. Είναι η μητέρα μου τώρα εκεί, μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε την επίθεση. «Ήταν live στο TikTok, εγώ ήμουν πίσω στην αυλή. Ξαφνικά, ακούσαμε θορύβους σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται. Λέει η φίλη μου “έλα, τον χτυπάνε”. Μπαίνω και βλέπω μέσα δύο μαντραχαλάδες με full face. Πήγανε κατευθείαν γι’ αυτόν και κατευθείαν με γροθιά. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε κλωτσιές. Ήταν χάλια, το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω. Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον έβαλαν τα κορίτσια να κάτσει. Του φέραμε νερό, προσπάθησα εγώ να τον βοηθήσω, πήγαμε και σε ένα φαρμακείο. Αυτοί έτρεξαν, βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχουν», ανέφερε.

To άρθρο «Μόλις βγήκα από την εντατική» – Η φωτογραφία του Sin Boy με τον ορό μετά το άγριο ξύλο στο κομμωτήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock