ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ – ΞΕΒΡ@ΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ – ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΙΟΣ ΠΡΙΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ, ΗΤΑΝ… ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ – ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Η κατάντια αυτής της χώρας δεν έχει πάτο. Μαξίμου και λοιμωξιολόγοι ξεφτιλίζουν καθημερινά τους πολίτες που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε αυτήν την λαίλαπα του κορονοϊού.

Το νέο φρούτο που ονομάζεται click away αποτελεί την ακροτελευταία στιγμή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του λαού.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο ντοκουμέντο του agrioniopress.gr, θα καταλάβετε τι εννοούμε. Νεαρός που θέλει να ψωνίσει  αναγκάζεται να ξεγυμνωθεί μέσα στη μέση του δρόμου. Δεν έμεινε απλά γυμνόστηθος. Ξεβρ@κώθηκε κανονικά γιατί ο άνθωπος ήθελε να αγοράσει ένα παντελόνι.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Ιδού η πικρή αλήθεια. Αυτή που είχε αναφέρει ο Στέφανος Χίος μέσα από το ΑΡΤ μόλις την περασμένη Παρασκευή (11/12). Πολλοί έτρεξαν να τον χαρακτηρίσουν υπερβολικό. Έλα μωρέ. Σιγά μην ξεγυμνώνονται οι πολίτες στα πεζοδρόμια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Εκρηκτικό Δελτίο του ΑΡΤ:

 

Αυτή είναι η κατάντια που μας έφεραν. Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Κανένας σεβασμός στην αξιοπρέπεια του Έλληνα, μέχρι να μπήξουν το εμβόλιο και στον τελευταίο από εμάς.

πηγη

 

realhosting
loading...

Απάντηση