ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΗΜΙΛΙΠΟΘΥΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ – ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ 65ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ


Συναγερμός έχει προκληθεί στις υγειονομικές Αρχές ύστερα από τον θάνατο μιας 65χρονης γυναίκας, μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γιατροί βρήκαν την άτυχη γυναίκα, 20 λεπτά αφότου είχε κάνει το εμβόλιο, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το Κέντρο Υγείας. Οι γιατροί παρέλαβαν την γυναίκα και την μετέφεραν ξανά στο Κέντρο, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

Το συμβάν προκάλεσε έντονη ανησυχία στους ειδικούς οι οποίοι εξετάζουν τα αίτια του θανάτου της 60χρονης γυναίκας και το αν αυτά σχετίζονται με το εμβόλιο που έλαβε νωρίτερα, το οποίο βάση ηλικίας είναι το astrazeneca.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής στην άτυχη γυναίκα για να προσδιορισθούν τα αίτια του θανάτου της, που έως τώρα καταγράφεται ως «αιφνίδιος» για να διαπιστωθεί αν συνδέεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το εμβόλιο.

πηγηloading…

realhosting
loading...

Απάντηση