Υγεία & Διατροφή

«ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού στον ελληνικό πληθυσμό»! Βγαίνουν και το λένε με πάθος! – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ και μόνο σοκ με τον τρόπο που ειπώθηκαν τα παρακάτω!

Να ξεπεράσει αρκετούς “ειδικούς” στη ρητορική βάλθηκε ένας ομογενής πανεπιστημιακός.

Για…«εκδίκηση μαζικού εμβολιασμού» μίλησε ο Καθηγητής Αιματολογίας στη Γαλλία, Γρηγόρης Γεροτζαφιάς, στο Kontra Channel, παραθέτοντας τις ιδέες του για το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Μιλώντας με μένος κατά εκείνων που δεν εμβολιάζονται -και είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού στην Ελλάδα- ο καθηγητής είπε κατά λέξη τα εξής απίστευτα:

«Δεν πρέπει να παίζουμε με τις λέξεις. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει υποχρεωτικός, καθολικός, μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα. Έρχεται ένας σκληρός χειμώνας και ήδη στη Θεσσαλονίκη οι ΜΕΘ είναι γεμάτες. Όλος ο πληθυσμός πρέπει να εμβολιαστεί είναι απλά τα πράγματα γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά».

Έκπληκτος ο δημοσιογράφος ρώτησε ευλόγως τον “ειδικός” αν φοβάται μήπως προκληθούν κοινωνικές εκρήξεις από ένα τέτοιο μέτρο, για να λάβει την εξής απάντηση:

«Καθόλου, τι να με φοβίζει; Koινωνικές εκρήξεις θα έρθουν από τη φτώχεια, όχι από την αρρώστια. Θα έρθουν από την καταπίεση και τα τάγματα των φασιστών που αρχίζουν να κυκλοφορούν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Η απάντησή μας είναι μία: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και επειδή ο εμβολιασμός είναι πράξη κοινωνικής ευθύνης, πρέπει να είναι υποχρεωτικός. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε 300 ανθρώπους την εβδομάδα να πεθαίνουν».

 

 

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock