ΕνημέρωσηΟικονομία

Εκκρεμείς συντάξεις- Χατζηδάκης: Λύση το πρώτο εξάμηνο του 2022

Για το πρόβλημα των εκκρεμών συντάξεων μίλησε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε το θέμα θα αντιμετωπιστεί πλήρως «μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022». «Από τον Νοέμβριο θα υπάρχει σημαντική βελτίωση στην απονομή των συντάξεων» υπογράμμισε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 o αρμόδιος υπουργός δήλωσε πως στην επιτάχυνση των διαδικασιών συμβάλλει η εγκατάσταση ενός συστήματος με το οποίο παρακολουθούν τι γίνεται με την έκδοση συντάξεων σε πραγματικό χρόνο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock