Τρόπος Ζωής

Η Κατερίνα Στικούδη ανοίγει την συναυλία της Christina Aguilera στις 16/9!

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες και πρόβες βρίσκεται εδώ και περίπου 3 μήνες η Κατερίνα Στικούδη για την πολύαναμενόμενη της εμφάνιση στην συναυλία της Christina Aguilera ως opening act, στο πλαίσιο του φετινού Europride που θα διεξαχθεί στην Μάλτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Στικούδη συμμετέχει στο καλλιτεχνικό κομμάτι ενός Pride.

Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει 2 φορές στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στα Athens & Cyprus Pride, ενώ έχει εμφανιστεί ξανά στο Europride, στη Βιέννη της Αυστρίας το 2019 και στο Βελιγράδι της Σερβίας το 2022. 

Ακόμα, η Κατερίνα Στικούδη είναι ambassador και στο Thessaloniki Pride του 2024, στο οποίο θα φιλοξενηθεί του χρόνου τον Ιούνιο το Europride.

Τους τελευταίους μήνες η γνωστή τραγουδίστρια και performer βλέπει το όνομά της να φιγουράρει πολύ συχνά στα ξένα μέσα.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνεργασία της με το δημοφιλές pop icon και εκπρόσωπο της Γαλλίας στη φετινή Eurovision La Zarra, στο ντουέτο “Evidemment”, το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους fans του θεσμού και μέσα σε 3 μήνες καταγράφει 1.300.000+ streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock