Τρόπος Ζωής

Πέθανε η Μπόμπι Ερκολάιν, η γυναίκα από το εμβληματικό ζευγάρι του φεστιβάλ Woodstock

Πέθανε η Μπόμπι Ερκολάιν, η γυναίκα από το νεαρό εμβληματικό ζευγάρι του Woodstock του 1969, που έγινε εξώφυλλο στο άλμπουμ του φεστιβάλ και συμβόλισε με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των συναυλιών που δίνονταν εκείνη την εποχή.

Η Μπόμπι έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 19 Μαρτίου, με τον σύζυγό της Νικ να ανακοινώνει στο Facebook τα δυσάρεστα νέα. Το ζευγάρι του Woodstock έζησε μαζί περισσότερα από 50 χρόνια και έχουν μείνει στην ιστορία με τη φωτογραφία τους όπου είναι τυλιγμένοι με κουβέρτα.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω στην οικογένεια και τους φίλους μου στο Facebook, ότι μετά από 54 χρόνια κοινής ζωής, πέθανε η όμορφη σύζυγός μου, Μπόμπι, χθες το βράδυ, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της» έγραψε ο Νικ Ερκολάιν στην ανάρτησή του και πρόσθεσε:

«[Η Μπόμπι] έζησε καλά τη ζωή της και έφυγε από αυτόν τον κόσμο σε ένα πολύ καλύτερο μέρος. Αν την γνωρίζατε, την αγαπούσατε. Έζησε σύμφωνα με το ρητό της, ‘Να είσαι ευγενικός’. Δεν της άξιζε ο εφιάλτης του περασμένου έτους, αλλά δεν υποφέρει πια από τον σωματικό πόνο και αυτό μας παρηγορεί».

Οι δυο τους ήταν μόλις 20 ετών και φουλ ερωτευμένοι όταν πήγαν στο φεστιβάλ του Woodstock στη Νέα Υόρκη. Την ιστορική φωτογραφία απαθανάτισε ο φωτογράφος Μπερκ Ουζλ, με την Μπόμπι να δηλώνει για το… παρασκήνιο του στιγμιότυπου:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rock n’ roll (@rocknroll_archives)

«Καθώς μπαίναμε μέσα, πήρα την κουβέρτα γιατί σκέφτηκα ότι χρειαζόμασταν κάτι για να καθίσουμε. Ήταν απλώς πεταμένη, οπότε την άρπαξα».

Η φωτογραφία του ζευγαριού έγινε εξώφυλλο στο άλμπουμ του φεστιβάλ μετά από ένα χρόνο, ωστόσο εκείνοι το έμαθαν πολύ αργότερα. Άλλωστε, το 1989 ταυτοποιήθηκαν σαν το ζευγάρι της εμβληματικής φωτογραφίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Αυγούστου 1971 και απέκτησαν δύο παιδιά.

To άρθρο Πέθανε η Μπόμπι Ερκολάιν, η γυναίκα από το εμβληματικό ζευγάρι του φεστιβάλ Woodstock δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock