ΕνημέρωσηΠολιτική

Ανδρουλάκης: Τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο μετά τα Τέμπη – Διαφορετικό το φετινό Πάσχα

Τη στήριξη των νέων θέτει ως χρέος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στο πασχαλινό του μήνυμα, σημειώνοντας ότι το φετινό Πάσχα είναι για όλους διαφορετικό μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

«Μετά από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο», τονίζει ο κ. Ανδρουλάκης και προσθέτει ότι πρέπει να σταθούμε δίπλα στους πολίτες που ζουν με αβεβαιότητα, ανασφάλεια και φόβο για την επόμενη ημέρα.

«Έχουμε χρέος να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις έχοντας στο επίκεντρο όλους εκείνους, που στερούνται τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού συστήματος δημόσιας υγείας ή βλέπουν τα παιδιά τους να αδικούνται από ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που υποβαθμίζεται αντί να τα προετοιμάζει για την γεμάτη προκλήσεις εποχή μας», τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρο το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη

«Το φετινό Πάσχα είναι για όλους μας διαφορετικό μετά την απώλεια 57 συνανθρώπων μας, που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους στα Τέμπη.

Μετά από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο.
Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους νέους. Η πατρίδα μας θα προοδεύσει, μόνο αν σταθεί όρθια η νέα γενιά.

Έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, που ζουν με την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια και τον φόβο για την επόμενη ημέρα. Που έρχονται αντιμέτωποι με τη διαρκή διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και του αποκλεισμού από μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Έχουμε χρέος να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις έχοντας στο επίκεντρο όλους εκείνους, που στερούνται τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού συστήματος δημόσιας υγείας ή βλέπουν τα παιδιά τους να αδικούνται από ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που υποβαθμίζεται αντί να τα προετοιμάζει για την γεμάτη προκλήσεις εποχή μας.

Το αναστάσιμο φως ας σημάνει μια πραγματικά νέα αρχή.

Χρονιά πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock