Υγεία & Διατροφή

Στα «κάγκελα» χιλιάδες επιστήμονες κατά των μέτρων για τον COVID!!! Διάσημος ιολόγος διαβάζει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, vid

To el.gr υποσχέθηκε και πράγματι βρήκε βίντεο από αυτό που συνέβη και ανατρέπει δεδομένα…

Όπως διαβάσατε χθες στο el.gr, διεθνής ομάδα γιατρών και επιστημόνων υπέγραψε δήλωση την περασμένη Παρασκευή κατηγορώντας τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για τον COVID-19 για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», επειδή, όπως ισχυρίζονται, αποτρέπουν την πρόληψη της χρήσης σημαντικών θεραπειών για την σωτηρία των ασθενών τους.

Από το πρωί της Δευτέρας, η Διακήρυξη γιατρών είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 4.600 υπογραφές. Οι υπογράφοντες κατηγορούν τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ότι επέβαλαν μια στρατηγική θεραπείας «για όλους», με αποτέλεσμα την «άσκοπη ασθένεια και θάνατο» και όχι «την υποστήριξη των θεμελιωδών εννοιών της εξατομικευμένης θεραπείας» (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Όπως είχε δεσμευτεί το EL βρήκε και βίντεο με τον γνωστό ιολόγο και ανασολόγο, Robert Wallace Malone, να παρουσιάζει την διακήρυξη:

Δείτε:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock