ΕνημέρωσηΠολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Συνεργάτες Παπανδρέου: Αναμενόμενη η στήριξη Λοβέρδου στον Ανδρουλάκη

Οριστικοποιούνται τα «στρατόπεδα» λίγα 24ωρα πριν από τον β’ γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, με τις εσωκομματικές συμμαχίες να διαμορφώνονται υπέρ -για την ώρα- του νυν ευρωβουλευτή. Η απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη για την ηγεσία του κόμματος σχολιάστηκε από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου ως «πολιτικά αναμενόμενη».

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού δηλώνουν ότι δεν προκαλεί καμία έκπληξη η κίνηση Λοβέρδου και επισημαίνουν ότι «οι προοδευτικοί πολίτες που στήριξαν τον Ανδρέα Λοβέρδο έχουν τώρα επιλογή, την προοδευτική πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου».

«Επειδή είμαι πολιτικός θέσεων και ουδέποτε έκρυψα τις απόψεις μου, δηλώνω ότι αυτονόητα σέβομαι την πλειοψηφία της 5ης Δεκεμβρίου και πως στις εκλογές της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου θα ψηφίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη, με την επισήμανση ότι έως την ανακοίνωση της παρούσας δήλωσης δεν είχα την παραμικρή επικοινωνία μαζί του» ανέφερε στην ανακοίνωσή του, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock