Τρόπος Ζωής

Η νύχτα στη Μύκονο που οι paparazzi δεν ήξεραν πού να εστιάσουν με τα ντυσίματα που έβλεπαν στα Ματογιάννια

Η Μύκονος έχει γεμίσει και στα Ματογιάννια ορισμένες ενδυματολογικές επιλογές κεντρίζουν τα βλέμματα μικρών και μεγάλων…

Η Μύκονος γεμίζει και τα Ματογιάννια μετατρέπονται τα βράδια σε πασαρέλα, με ορισμένες παρουσίες να μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές επιλογές τους. Οι paparazzi παίρνουν θέση και προσπαθούν να εξασφαλίσουν υλικό που στη συνέχεια θα πουλήσουν. Ορισμένες φορές η δουλειά τους είναι δύσκολη και κάποιες άλλες κάτι παραπάνω από εύκολη. Αφού όπου και να εστιάσουν, βλέπουν «καρέ» που είναι βέβαιο θα συζητηθεί.

Τι φοριέται φέτος το καλοκαίρι στην Μύκονο; Η κάμερα του Mykonos Live TV άρχισε τις περιπολίες στα γραφικά σοκάκια και καταγράφει τις ενδυματολογικές επιλογές των επισκεπτριών του νησιού δίνοντας μπόλικο υλικό για σχολιασμό.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η fashion police στο νησί των Ανέμων χρειάζεται επειγόντως ενισχύσεις γιατί και φέτος γίνεται του… λαμέ.

To άρθρο Η νύχτα στη Μύκονο που οι paparazzi δεν ήξεραν πού να εστιάσουν με τα ντυσίματα που έβλεπαν στα Ματογιάννια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock