Τρόπος Ζωής

«Είναι σοκαριστικό»: Οι πρώτες δηλώσεις των Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρη Φιντιρίκου μετά την διάρρηξη στο σπίτι τους

Η Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος επέστρεψαν πίσω στην Αθήνα μετά τις διακοπές του Πάσχα που έκαναν σε Σύρο και Μύκονο και τις οποίες δεν πρόλαβαν να χαρούν όπως ήθελαν, καθώς όσο έλειπαν άγνωστος έκανε διάρρηξη στο σπίτι τους και πήρε ρολόγια μεγάλης αξίας.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα γύρισαν πίσω στην Αθήνα σήμερα (19.4.2023) και μίλησαν για πρώτη φορά δημόσια για τη διάρρηξη στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι έκανε αναφορά στη διάρρηξη στο σπίτι του στην εκπομπή Breakfast @Star και περιέγραψε το συμβάν. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, στάθηκε στην τρομακτική στιγμή που η οικιακή βοηθός του ζευγαριού είδε έντρομη τον ληστή μέσα στο σπίτι.

«Τώρα γυρνάω για να δω τι έχει συμβεί στο σπίτι. Καλά δε μπορεί να είναι. Πρώτα από όλα η κοπέλα πάω να δω πως είναι μετά το σοκ. Το άσχημο της υπόθεσης αυτό είναι. Τα πράγματα αγοράζονται. Ο τρόμος που παθαίνει ο κόσμος όταν βλέπει μπροστά του έναν κλέφτη μέσα στο σπίτι του είναι το θέμα. Άκουσε τον θόρυβο η κοπέλα, ανέβηκε πάνω, πάτησε αυτές τις κραυγές και έφυγε γρήγορα αυτός από το σπίτι», είπε ο σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα.

«Είναι σοκαριστικό να ξέρεις ότι κάποιος έχει μπει μέσα στο δωμάτιό σου, μέσα στο σπίτι σου όταν εσύ λείπεις και να ακούς την κοπέλα που έχεις στο σπίτι σου σε τέτοια κατάσταση. Με την Κατερίνα ήμασταν στη Σύρο. Από τη στιγμή που δε συνέβησαν τα χειρότερα, εννοώντας να τραυματιστεί η κοπέλα ή κάτι πιο άσχημο, μείναμε σε αυτό. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο άσχημο και πάω κι εγώ να δω τι συνέβη πραγματικά. Σας ευχαριστώ πολύ», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος για τη διάρρηξη στο σπίτι του ζευγαριού.

 

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν λακωνική και δεν ήθελε να πει πολλά λόγια. Έτσι αρκέστηκε να πει: «Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Πέρασα πολύ όμορφα αλλά κατέληξε άσχημα. Όταν παραβιάζουν τον προσωπικό σου χώρο, επηρεάζεσαι. Ζούμε κάτι δύσκολο».

To άρθρο «Είναι σοκαριστικό»: Οι πρώτες δηλώσεις των Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρη Φιντιρίκου μετά την διάρρηξη στο σπίτι τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock