888 ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ!

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ! Στρατιωτικό σχέδιο Αλβανίας-Τουρκίας κατά της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…
Κοινή συμμαχία Αλβανίας-Τουρκίας με στόχο την Ελλάδα, αλλά και τη Σερβία, «ταράζει» τα Βαλκάνια.

Ως γνωστόν, η Τουρκία χρησιμοποιεί την Αλβανία προς όφελος της και στο πλαίσιο αυτό, χρησιμοποιεί ακόμα και εγκάθετους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Αλβανού ιστορικού Σαλί Καμπάσι, ο οποίος, εκτελώντας εντολές του τούρκου προέδρου, προσπαθεί να κατευνάσει το αντιτουρκικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο λόγω των αποκαλύψεων για τους Τούρκους κατασκόπους.

Σε μια εκτενή αναφορά, αναφέρεται σε όλες τις φορές που η Τουρκία βοήθησε την Αλβανία να… σωθεί από την Ελλάδα, όπως το 1997 που η χώρα μας έτοιμη να στείλει στρατεύματα στο νότιο τμήμα για την προστασία της ελληνικής μειονότητας και η Τουρκία ανακοίνωσε ότι μια επίθεση σε αλβανικό έδαφος, θα ήταν και μια επίθεση στην Τουρκία.

Ακόμα και στο σήμερα όμως, η Τουρκία δεν θα διστάσει να επιτεθεί στη Σερβία αν το Βελιγράδι επιχειρήσει να επέμβει σε μια ενδεχόμενη επίθεση της Αλβανίας στα Σκόπια.

Δείτε επίσης

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ…ΕΠΕΙΓΟΝ….!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ…!!ΑΝ…ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ….ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ…ΤΟΤΕ…ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ…ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ….ΣΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ….ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ…ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ…!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ…ΕΠΕΙΓΟΝ….!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ…!!ΑΝ…ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ….ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ…ΤΟΤΕ…ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ…ΚΑΝΤΕ ΤΟ  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *