ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ! O “ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ” ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑ – ΛΥΚΕΙΑ – ΣΤΟ “ΤΡΑΠΕΖΙ” Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ CLICK AWAY

Έκτακτη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων προγραμματίστηκε για αύριο, Πέμπτη, με αντικείμενο το άνοιγμα των σχολείων, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης. Η αύξηση των κρουσμάτων, τα μεταλλαγμένο πιο μεταδοτικά στελέχη του κορωνοϊού και η μεγάλη συγκέντρωση κρουσμάτων στην Αττική δημιουργούν στους ειδικούς δεύτερες σκέψεις για άνοιγμα των σχολείων την 1η Φεβρουαρίου, όπως έχει ανακοινωθεί.

 

Οι επιστήμονες παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και αύριο θα τις συζητήσουν στην έκτακτη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί.

 Από την πλευρά της πάντως η κυβέρνηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάρει πίσω τις ανακοινώσεις για άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων και θα κληθεί να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση, εφόσον οι λοιμωξιολόγοι της χώρας μας εισηγηθούν κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν μάλιστα σκέψεις για την επαναφορά του click away στα καταστήματα…

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα Γυμνάσια και Λύκεια στην Αττική άφησε ο Νίκος Σύψας απόψε στον ΣΚΑΙ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των 858 νέων κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ. 

 Ο λοιμωξιολόγος επισήμανε ότι  η κατάσταση που επικρατεί στην Αττική προκαλεί ανησυχία ενώ σημείωσε ότι είναι πιθανό αν υπάρξει περαιτέρω έξαρση των κρουσμάτων να επανέλθει το click away στην αγορά. 

Αναφερόμενος στο  μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού εκτίμησε ότι βρίσκεται παντού στην Ελλάδα και έκανε γνωστό ότι αύριο θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων προκειμένου να αποκτήσει μια σαφέστερη εικόνα για τη διασπορά του στην κοινότητα.

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση