Κόσμος

Εκτός CNNi ο Κρις Κουόμο λόγω στήριξης του αδερφού του στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Το CNNi ανακοίνωσε την απόλυση του παρουσιαστή ειδήσεων Κρις Κουόμο, αφού ήρθαν στο φως «πρόσθετες πληροφορίες» στη διάρκεια έρευνας σχετικά με τις προσπάθειές του να βοηθήσει τον αδελφό του, τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, να απαντήσει σε κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Κουόμο, ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής της ειδησεογραφικής εκπομπής του CNNi με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα, είχε τεθεί από την Τρίτη σε αναστολή εργασίας από το τηλεοπτικό δίκτυο. Τον περασμένο Μάιο, είχε παραδεχθεί πως είχε παραβιάσει μερικούς από τους κανόνες του δικτύου, δίνοντας συμβουλές στον αδελφό του για το πώς να χειριστεί τις κατηγορίες από την πλευρά των δημόσιων σχέσεων.

Ο Άντριου Κουόμο υποχρεώθηκε να παραιτηθεί τον Αύγουστο από τη θέση του κυβερνήτη, έπειτα από πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, τις οποίες ο ίδιος αρνείται.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock