Τρόπος Ζωής

Selena Gomez: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με Κριστίνα Αγκιλέρα, Πάρις Χίλτον και την ταινία «Barbie»

Η Σελένα Γκόμεζ γιόρτασε τα γενέθλιά της, με τις πολλές διάσημες φίλες της στη λίστα των προσκεκλημένων.

Το περασμένο Σάββατο, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός έγινε 31 ετών και σε ανάρτησή της ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εορτασμό των γενεθλίων της.

«31», έγραψε δίπλα σε φωτογραφικό καρουζέλ. Στις φωτογραφίες της ανάρτησης η Σελίνα Γκόμεζ φορά κόκκινο φόρεμα και το στυλ της θυμίζει παλιό Χόλιγουντ.

Μαζί της γιόρτασαν τα γενέθλια η καλύτερη φίλη της, ηθοποιός, Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ, την τηλεοπτική παρουσιάστρια, ηθοποιό και μοντέλο Πάρις Χίλτον και ο μουσικός παραγωγός Μπένι Μπάνκο.

Σε άλλα στιγμιότυπα η Σελένα Γκόμεζ αγκαλιάζεται και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με την τραγουδίστρια Κριστίνα Αγκιλέρα και σε άλλα να χορεύει και να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων.

Τα γενέθλια της Γκόμεζ γιορτάστηκαν επίσης με ειδική προβολή της ταινίας «Barbie».

To άρθρο Selena Gomez: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με Κριστίνα Αγκιλέρα, Πάρις Χίλτον και την ταινία «Barbie» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock