ΕνημέρωσηΟικονομία

ΕΛΒΟ: Η επανεκκίνησή της «ανάσα» για τις θέσεις εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα

Ένας κοιμώμενος γίγαντας ξύπνησε και ετοιμάζεται να σηκωθεί και πάλι μετά από χρόνια απραξίας. Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων μετά την απόκτησή της από την κοινοπραξία SK Group, την Plasan ισραηλινών συμφερόντων και του Έλληνα επιχειρηματία Άρη Γλύνη με ποσοστό 4,8%, βρίσκεται στο στάδιο της οργάνωσης ώστε να είναι σύντομα και πάλι έτοιμη να βάλει μπροστά τις γραμμές παραγωγής.

Η νέα ΕΛΒΟ δεν κρύβει ότι την ενδιαφέρει η κατασκευή του νέου οχήματος του ελληνικού στρατού και προχωρά με γρήγορες διαδικασίες στην αναδιοργάνωση της ώστε να μπορεί να είναι παραγωγική.

Ένα βασικό στοιχείο όμως που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η επαναλειτουργία της εταιρίας θα δώσει πνοή στην αγορά εργασίας της Βόρειας Ελλάδας και κυρίως της περιοχής της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό και όσοι ενδιαφέρονται από διάφορες ειδικότητες θα πρέπει να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά στο επόμενο διάστημα γιατί η εταιρία γρήγορα θα χρειαστεί χέρια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock