ΕνημέρωσηΟικονομία

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Πιστοποιήθηκε από την TÜV Hellas (TÜV Nord)

Τις εταιρείες του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενός εκ των κορυφαίων ομίλων υποδομών της χώρας πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Συγκεκριμένα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε, με βάση το πρότυπο ISO 27001:2013, το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών που εφαρμόζεται στις εταιρείες ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ΑΚΤΩΡ Facility Management, Ελληνικά Φυτώρια, Ελληνικά Λατομεία, Τομή, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις και REDS.

H εν λόγω πιστοποίηση έχει ιδιαίτερη σημασία για το μέγεθος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο οποίος απασχολεί περίπου 6.000 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται σε 17 χώρες παγκοσμίως ενώ ο κύκλος εργασιών του το 2020 ανήλθε σε 892 εκατ. ευρώ. Έτσι, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνει εκ νέου την ηγέτιδα θέση της ως κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στη χώρα, καθώς έχει την ικανότητα να φέρει σε πέρας ένα τόσο περίπλοκο και ταυτόχρονα σημαντικό έργο στο αντικείμενο της διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών. Παράλληλα, αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην πολυετή συνεργασία της με τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ αλλά και προάγγελο νέων επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock