ΕνημέρωσηΟικονομία

Ελληνικό: Η επίσημη παρουσίαση του masterplan του έργου σε απευθείας μετάδοση

Με τo τρίτo μέρος της διαδικτυακής παρουσίασης του μεγάλου έργου του Ελληνικού συνεχίζει η Lamda Development να επικοινωνεί στους πολίτες όλα όσα πρόκειται να γίνουν άμεσα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Αυτή την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και μέσω του καναλιού του Ελληνικού στο YouTube, θα μάθουμε όλοι το masterplan της μεγάλης αυτής αστικής ανάπλασης, καθώς και όλα τα μεγάλα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και να ολοκληρωθούν εντός της πρώτης πενταετίας, μεταμορφώνοντας την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω αυτών των εντυπωσιακών παρουσιάσεων, το κοινό έχει πληροφορηθεί πώς θα κατασκευαστεί, ποιες προϋποθέσεις θα πληροί και τι θα προσφέρει ο Marina Tower, ο πρώτος και μεγαλύτερος ουρανοξύστης του Ελληνικού, αλλά και τα αναλυτικά σχέδια ανάπλασης για το παράκτιο μέτωπο και την εντυπωσιακή Marina Galleria που θα βρίσκεται στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock