Επικαιρότητα

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Πώς έγινε η αιματηρή επίθεση – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι, μετά από πυροβολισμούς έξω από κλαμπ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από γνωστό κλαμπ στην οδό Ιάκχου.

Στόχος των δραστών ήταν το μαγαζί, ωστόσο οι σφαίρες βρήκαν τρία άτομα που έβγαιναν εκείνη την ώρα από το κλαμπ, οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με το συμβάν.

ΧΑΡΗΣ ΓΚΙΚΑΣ / CNN GREECE

Από το επεισόδιο οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που πυροβόλησαν έξω από το νυχτερινό κλαμπ, την ώρα που στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες από 9άρι πιστόλι.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Σημειώνεται ότι τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη, προκειμένου να παραστούν σε bachelor party.

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Για την Αστυνομία, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Μάλιστα, εντός του κλαμπ υπήρξε ένας διαπληκτισμός λίγο πριν σημειωθούν οι πυροβολισμοί και ερευνάται εάν συνδέεται με το περιστατικό.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να πρόκειται ακόμη και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σχετίζεται με το νυχτερινό μαγαζί, την ώρα που άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών αναμένεται να μεταβούν στο νοσοκομείο προκειμένου να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock