Τρόπος Ζωής

Δέσποινα Μοιραράκη: Δεν θέλω να με βλέπουν συνέχεια θλιμμένη, εγώ ας πάω σπίτι μου να κλαίω μόνη μου

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την παρουσίαση στην τηλεόραση, την απώλεια του συζύγου της και τον λόγο που δεν θέλει η οικογένεια και οι συνεργάτες να την βλέπουν θλιμμένη.

«Η εκπομπή στην τηλεόραση είναι το τελευταίο που μπήκε στη ζωή μου, το έχω αγαπήσει υπερβολικά. Πριν ξεκινήσω με τα χαλιά, είχα ασχοληθεί με τις αντίκες.

Η πρόταση για εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο που είναι βάλσαμο για την ψυχή μου, λόγω του ότι «έφυγε» ο σύζυγός μου», ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Για την απώλεια του συζύγου της, η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε πως, «είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου, λόγω της «απώλειας» του συζύγου μου. Δεν ξεπερνιέται και δεν συνηθίζεται.

Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει, είπα στον εαυτό μου ότι, πάλεψα σκληρά να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι και στο γυαλί να χαμογελάω».

Τέλος σχετικά με την απόφασή της να μην θέλει η οικογένειά της να την βλέπει στεναχωρημένη, η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν ειλικρινής.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Δέσποινα Μοιραράκη: «Πάλεψα σκληρά να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι και στο γυαλί να χαμογελάω»”,”description”:”Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την παρουσίαση στην τηλεόραση, την απώλεια του συζύγου της και τον λόγο που δεν θέλει η οικογένεια και οι συνεργάτες να την βλέπουν θλιμμένη. “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8xMi8yNy8wOC80M181M182M2FhYjA0OTNhZTE4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M27S”,”uploadDate”:”2022-12-27T08:45:30.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cpcg0bwucxy9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν συνέχεια θλιμμένη, εγώ ας πάω σπίτι μου να κλαίω μόνη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Δεν θέλω να με βλέπουν συνέχεια θλιμμένη, εγώ ας πάω σπίτι μου να κλαίω μόνη μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock