Υγεία & Διατροφή

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ σε οξυγόνο ξεσπά κατά των μέτρων: ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ, RAPID TEST για όλους! vid

ΑΡΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ τους ανεμβολίαστους! Δεν μπορούν πια να κρύψουν την αλήθεια – Το ΒΙΝΤΕΟ ξεσκεπάζει το αφήγημα!

Ενώ η κυβέρνηση τιμωρεί τους ανεμβολίαστους, οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό ανεξέλεγκτα, κάτι που ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ!

Νοσηλεύτρια, η οποία, αν και εμβολιασμένη νόσησε από κορωνοϊό, και έφτασε μάλιστα στο σημείο να της χορηγείται οξυγόνο, αναφέρει:

«Είμαστε τρεις εμβολιασμένοι στην οικογένεια. Κολλήσαμε και οι τρεις. Πρώτη νόσησε η κόρη μου. Είναι νηπιαγωγός, εμβολιασμένη πέντε μήνες, 30 ετών. Το πέρασε μέτρια. Ο σύζυγος με υποκείμενα το πέρασε μέτρια προς σοβαρά, εμβολιάστηκε πριν από 6 μήνες. Του χορηγήθηκε και οξυγόνο στο σπίτι. Εγώ εμβολιασμένη 3,5 μήνες, το οξυγόνο μου έπεσε στο 81-83, ενώ ξεκίνησα με ήπια συμπτώματα. Και από εκείνη την ημέρα, έχω συσκευή οξυγόνου, δεν μπορώ πια να ξαπλώσω χωρίς αυτή. Στην συνέχεια νόσησε ο ανιψιός μου, φοιτητής, ανεμβολίαστος. Το πέρασε στο πόδι, με ένα απλό μπούκωμα. Εγώ είμαι η τελευταία που νόσησα, είμαι 4η μέρα στο οξυγόνο».

«Είμαι νοσηλεύτρια, παίρναμε τα μέτρα, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Το πιθανότερο είναι κολλήσαμε στο γάμο του γιου μου στις 6 Νοεμβρίου. Τα μέτρα είναι τελείως λάθος. Στην εκκλησία εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μαζί. Στο τραπέζι μόνο οι εμβολιασμένοι. Γιατί να μην μπουν όλοι στο τραπέζι με rapid test; Στις 9/11 είχαμε το πρώτο κρούσμα σε εμβολιασμένη. Και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν. Γιατί να μην κάνουν και οι εμβολιασμένοι rapid test;;;», σημείωσε η ίδια.

«Για το εμβόλιο πάρθηκαν γρήγορα οι αποφάσεις, δεν ήταν δοκιμασμένο, δεν ξέρουμε ακόμα τα αποτελέσματά του», κατέληξε η κ. Μίνα, την οποία δεν άφησαν να ολοκληρώσει μόλις αναφέρθηκε στο σκεύασμα, όπως και η ίδια παρατηρεί πριν κλείσει.

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock