Εμβολιασμοί: Μάχη πάση δυνάμει από την κυβέρνηση για τείχος ανοσίας μέσα στο καλοκαίρι


Έτοιμη να σφίξει περαιτέρω τον κλοιό των διευκολύνσεων γύρω από τους ανεμβολίαστους είναι η κυβέρνηση εκπέμποντας ξεκάθαρα μηνύματα ότι η μάχη για να χτιστεί μέσα στο καλοκαίρι το τείχος ανοσίας θα δοθεί πάση δυνάμει.

Με τις αλλαγές στον τρόπο μετακινήσεων προς τα νησιά από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου η κυβέρνηση ενισχύει την εμβέλεια του σήματος που εκπέμπει με ιδιαίτερη ένταση μετά την άνοιγμα όλων των πλατφορμών των εμβολιασμών: «Ασφαλείς είναι μόνο οι εμβολιασμένοι πολίτες».

Η εκστρατεία πειθούς έχει στο επίκεντρό της τους ανεμβολίαστους. Τα μηνύματα που εκπέμπονται προς αυτήν την κρίσιμη ομάδα έχουν ένα διττό χαρακτήρα. Αφενός την υπενθύμιση που επανέλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος, ότι παρά την ύφεση στους επιδημιολογικούς δείκτες, η υγεία των διατρέχει σημαντικό κίνδυνο λόγω και των επιθετικών μεταλλάξεων. Αφετέρου όπως τόνισε και ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος από τη στιγμή που υπάρχει καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια η οικονομία αλλά και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν όσοι δεν αξιοποιούν αυτό το εφόδιο.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση