Επικαιρότητα

Εμβολιασμός: Από τις 12 Νοεμβρίου και με Moderna οι αναμνηστικές δόσεις

Και με το εμβόλιο της Moderna θα μπορεί να γίνεται η τρίτη δόση (αναμνηστική) εμβολιασμού όλων των πολιτών που είναι άνω των 18 ετών και έχει περάσει 6μηνο από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους, καθώς και για εκείνους που έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson και έχει περάσει χρονικό διάστημα άνω των δύο μηνών, από τις 12 Νοεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την τακτική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, η τρίτη δόση εμβολιασμού με το εμβόλιο της Moderna θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου και η αναμνηστική δόση σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΜΑ, είναι η μισή δόση της κανονικής του συγκεκριμένου σκευάσματος.

Σχετικά με την τρίτη δόση, μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 460.000 πολίτες, όπως ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους. Κατά την ενημέρωση, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην καθυστερούν την τρίτη δόση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock