ΕνημέρωσηΠολιτική

Qatar Gate: Θα επανελεγχθούν οι δραστηριότητες Αβραμόπουλου λέει η Κομισιόν

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ερίκ Μαμέρ, είπε ότι η συμμετοχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο ΔΣ της ΜΚΟ Fight Impunity ήταν σύννομη, καθώς είχε λάβει εξουσιοδότηση από την Κομισιόν για να συμμετάσχει στην οργάνωση που πλέον κρίνεται ως «ύποπτη», καθώς ανήκε στον Αντόνιο Παντσέρι που έχει συλληφθεί για την εμπλοκή στο σκάνδαλο του Qatar Gate.

«Ο κ. Αβραμόπουλος είναι επίτιμο μέλος αυτού του οργανισμού και έλαβε εξουσιοδότηση από την Επιτροπή για τη δραστηριότητά του αυτή, στις 3 Φεβρουαρίου 2021, μετά από τη γνωμοδότηση της ανεξάρτητης επιτροπής δεοντολογίας τον Δεκέμβριο του 2020», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς για την αμοιβή του κ. Αβραμόπουλου από την εν λόγω ΜΚΟ, ο Ερίκ Μαμέρ απάντησε ότι δεν το γνωρίζει και ότι η Επιτροπή δεν έχει αναφερθεί ποτέ στις αποδοχές του. «Δεν εναπόκειται στην Επιτροπή να πει ποια μπορεί να είναι η αμοιβή που έλαβε από αυτόν τον οργανισμό. Ωστόσο θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να ρωτήσετε τον ίδιο», δήλωσε ο Ερίκ Μαμέρ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock