Επικαιρότητα

Εμβολιασμός: Κλείσιμο ραντεβού τρίτης δόσης δύο εβδομάδες νωρίτερα

Ιδιαίτερο βάρος στη «θωράκιση» της ανοσίας των πολιτών έναντι του κορωνοϊού δίνουν κυβέρνηση και επιστήμονες, τονίζοντας τη σημασία της τρίτης δόσης του εμβολιασμού. Στόχος είναι να γίνεται όσο το δυνατόν νωρίτερα μετά τη συμπλήρωση έξι μηνών από τη δεύτερη δόση.

Για τον λόγο αυτό σύντομα θα δίνεται η δυνατότητα να κλειστεί το ραντεβού για την τρίτη δόση νωρίτερα από την παρέλευση του εξαμήνου, ούτως ώστε ο επαναληπτικός εμβολιασμός να διενεργείται ακριβώς με τη συμπλήρωση του εξαμήνου.

Ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την τακτική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος ανακοίνωσε ότι την προσεχή Παρασκευή (19 Νοεμβρίου) θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τη δυνατότητα αυτή. Έτσι η πλατφόρμα των ραντεβού τρίτης δόσης θα ανοίγει στους 5,5 μήνες από την διενέργεια της 2ης δόσης. Οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους εγκαίρως, ώστε η 3η δόση να πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση έξι μηνών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock