Επικαιρότητα

Εμβολιασμός: Χορήγηση μίας δόσης στους νοσήσαντες για υβριδική ανοσία

Σε νέες ανακοινώσεις για το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού προχώρησε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου κατά την τακτική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ζητήματα της τρίτης δόσης, του εμβολιασμού των παιδιών, της δεύτερης δόσης για όσους έχουν εμβολιασθεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson, καθώς και το κατά πόσο χρειάζεται να εμβολιασθούν εκείνοι που έχουν νοσήσει.

«Πολλά είναι τα ερωτήματα για τον εμβολιασμό ατόμων που νόσησαν από κορωνοϊό. Η σύσταση που έχει διαμορφωθεί από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, είναι η χορήγηση μετά από νόσηση μιας δόσης. Έχει ενδιαφέρον αυτή η υβριδική ανοσία, που αποκτά ένα άτομο όταν νοσεί και συνέχεια εμβολιάζεται» πρόσθεσε.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών επισήμανε ότι με αυτόν τον τρόπο παρέχει καλύτερη κάλυψη από όλους τους τύπους κορονοϊού.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock