Επικαιρότητα

Φωτιά στον Εβρο: Μήνυμα 112 σε Δαδιά και Σουφλί – Δύσκολη η νύχτα και στα Φάρσαλα

Προειδοποιητικό μήνυμα 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Δαδιάς και του Σουφλίου ώστε να παραμείνουν σε ετοιμότητα λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Το μήνυμα αναφέρει: «Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Στο μεταξύ συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα Φάρσαλα. Από την Σκοπιά Φαρσάλων έφτασε στην δασώδη περιοχή της Ανάβρας Μαγνησίας.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή Τσικράκι Φαρσάλων, ανάμεσα στα σύνορα τριών περιοχών, της Μαγνησίας, Λάρισας και Στερεάς Ελλάδας.

Οι καπνοί πάνω από Τσικράκι Φαρσάλων συνθέτουν απόκοσμες εικόνες
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Στην Όθρυ οι φλόγες

Ανησυχία επικρατεί στους κατοίκους όλων των χωριών στο βουνό της Όθρυος, για τυχόν επέκτασή της, μια και τα εναέρια μέσα έχουν σταματήσει τις ρίψεις και η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη.

Ο Δήμος Αλμυρού ήδη έχει καλέσει τους κτηνοτρόφους, προληπτικά, να βρίσκονται σε επιφυλακή, αφού στην περιοχή δεν μπορεί να φτάσει καμιά άλλη δύναμη εκτός της εναέριας, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock