ΕνημέρωσηΠολιτική

Ειδικό Δικαστήριο: Δια των συνηγόρων του θα απολογηθεί ο Νίκος Παππάς

Κατά την έναρξη της σημερινής ακροαματικής στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών, οι συνήγοροι του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, ενημέρωσαν το δικαστήριο ότι δεν θα προσέλθει ο εντολέας τους ούτε και για να απολογηθεί.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι δικηγόροι: «Ο Νίκος Παππάς δεν θα έρθει, θα απολογηθεί δι’ ημών». Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παππάς από την πρώτη ημέρα έναρξη της δίκης δεν έχει παραστεί στο Ειδικό Δικαστήριο, όπως έχει τη δυνατότητα από το νόμο περί ευθύνης των υπουργών.

Ακόμη, οι συνήγοροι του κ. Παππά, ζήτησαν να κλητευθεί ως μάρτυρας ο Ιωάννης – Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, γιος του επιχειρηματία, Χρήστου Καλογρίτσα.

Όπως σημείωσε ο Γιάννης Μαντζουράνης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του κ. Παππά, ο Ιωάννης – Βλαδίμηρος Καλογρίτσας «έχει άμεση προσωπική συμμετοχή σε όλες τις διαδικασίες του διαγωνισμού, για να ξεκαθαριστεί εάν ο γιος ήταν μπροστινός του πατέρα ή το ανάποδο. Πάντως, είναι αυτός που έχει υπογράψει όλα τα χαρτιά. Υποβάλλουμε αίτημα να κληθεί και να εξεταστεί».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock