ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΕ “ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ” ΓΛΙΤΣΑ, ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ…1.5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ; ΑΚΟΥΤΕ; ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Ή ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΩΦΩΣΗ;


 Δεν είναι «Καρφώματα» μεταξύ δύο φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, των Παραπολιτικών και του Φιλελεύθερου αλλά πιθανότατα η αλήθεια.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Παραπολιτικά αποκαλύπτει παρασκήνιο πίσω από τη δημιουργία της εφημερίδας, Φιλελεύθερος, υποστηρίζοντας πως δημιουργήθηκε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και κάνουν λόγο για «πολλά εκατομμύρια ευρώ» που χάθηκαν αφού αυτή η υποστηρικτική φυλλάδα έβαλε λουκέτο και αφού πρώτα ο εκδότης της έφαγε το καταπέτασμα. 

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, η εφημερίδα «στήθηκε» με την συμμετοχή διαφημιστικής, στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, και εκεί εξασφαλίστηκαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ – όπως ισχυρίζονται τα Πάραπολιτικά – για την κυκλοφορία της.

Και οι πληροφορίες που διαθέτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δείχνουν ότι η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, έχει απόλυτο δίκιο.

 «Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα μέσο που θα αποτελούσε ευαγγέλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!» σύμφωνα με το δημοσίευμα. Και όντως η συγκεκριμένη εφημερίδα παραπέμπει σε ευαγγέλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού ήταν αυτή που είχε χρησιμοποιήσει την έκφραση «Ο Μητσοτάκης καλείται ως άλλος Μωυσής να βρει λύσεις εκεί που οι άλλοι βρίσκουν αδιέξοδα και να οδηγήσει έτσι έναν τυραννισμένο λαό στη γη της επαγγελίας». Έκφραση που φυσικά είχε ξεσηκώσει σάλο, αλλά ήταν όντως «ευαγγελική»
 Μάλιστα, στο πολυτελές event για την έναρξη της συγκεκριμένης εφημερίδας είχε παρευρεθεί πλήθος στελεχών και μετέπειτα υπουργών της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτός εάν τα εκατομμύρια το πρόγραμμα που ευλογούνται από τον Κυριάκο, έχουν ασυλία.

Εδώ όμως συμβαίνει κάτι χειρότερο. Η εφημερίδα Φιλελεύθερος πήρε και κρατικό χρήμα. Μία εφημερίδα δηλαδή που εμφανίζεται να ιδρύθηκε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται ένα εισπράττει κρατικό χρήμα, δυσανάλογο με την κυκλοφορία της, επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Και μάλιστα λίγο μετά την είσπραξη πολλών χιλιάδων ευρώ κρατικού χρήματος, να αναστέλλει την λειτουργία της! Δηλαδή εδώ η υπόθεση περιπλέκεται, εάν και εφόσον ισχύει η καταγγελία των Παραπολιτικών. Και πραγματικά δεν βλέπουμε το λόγο η πλέον φιλοκυβερνητική εφημερίδα να συκοφαντεί τόσο βάναυσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προφανώς οι υπεύθυνοι της εφημερίδος, θα διαθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία για να τεκμηριώσουν αυτόν τον βαρύτατο ισχυρισμό, που εκτός από πολιτικό ενδέχεται να συνιστά και οικονομικό σκάνδαλο”, αναφέρει το pronews.gr του Τάσου Γκουριώτη.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει κάνει αποκαλύψεις για το θέμα υποστηρίζοντας βάσει αδιάψευστων πηγών ότι αυτό το κατασκεύασμα ενός εκδότη Μαυρίδη, έφαγε πάνω από 1.5 εκατομμύριο ευρώ και λίγα λέμε. Εδώ, κυρία προϊσταμένη της Εισαγγελίας, υπάρχει ένα ακόμα σκάνδαλο. Σεις όμως, δεν μπορείτε και αδυνατείτε να παρακολουθήσετε όσους καρχαρίες τρώνε κρατικό χρήμα. Σεις το μονον που κοιτάτε είναι να κυνηγάτε ακέραιους ανθρώπους και να τους στοχοποιείτε.

πηγηloading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση