Κόσμος

Κορωνοϊός – Κίνα: 14 εκατ. άνθρωποι θα υποβληθούν σε τεστ στην Τιαντζίν

Οι αρχές της Τιαντζίν, στη βόρεια Κίνα, συνέστησαν σήμερα στους περίπου 14 εκατομμύρια κατοίκους της πόλης να μείνουν στα σπίτια τους κατά το χρονικό διάστημα που αυτές θα προβαίνουν στη μαζική διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ για τον νέο κορωνοϊό, έπειτα από μια σειρά από κρούσματα που εντοπίστηκαν πρόσφατα, αρκετά από τα οποία συνδέονται με το παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον του νέου κορωνοϊού, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η Τιαντζίν, μεγάλη πόλη-λιμάνι που βρίσκεται περίπου 150 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Πεκίνου, μετατράπηκε σε νέα ζώνη ανησυχίας μετά τον εντοπισμό εκεί περισσότερων από 20 κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού τις τελευταίες μέρες, τα περισσότερα από τα οποία εισήχθησαν από το εξωτερικό, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Υπάρχουν τουλάχιστον 2 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον, όπως και 15 κρούσματα που εντοπίστηκαν σε σχολεία, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock