Επικαιρότητα

Δίκη Πισπιρίγκου: «Πυρά» Κούγια για την εισαγγελέα – «Ταπεινού χαρακτήρα αγόρευση»

«Πυρά» στην εισαγγελέα της δίκης Πισπιρίγκου εξαπέλυσε ο συνήγορος της κατηγορούμενης Αλέξης Κούγιας, μετά την εισήγηση καταπέλτη για ενοχή της Ρούλας. 

Ειδικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε «ταπεινού επιστημονικού περιεχομένου», όσον αφορά την επιχειρηματολογία, την πρόταση της εισαγγελέως.

«Ήταν επιπέδου μεσημβρινών εκπομπών life style», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε πως η εισαγγελέας «πήρε μηδέν στην πρότασή της στα κρίσιμα σημεία», προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν περιμένε τίποτα καλύτερο.

Επισήμανε πως «δεν βασίζεται πουθενά, είναι για γέλια, αναφέροντας πως δεν θυμάται ποτέ τέτοια επιχειρηματολογία».

Καταπέλτης η εισαγγελέας: Ζήτησε την ενοχή της Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δηλαδή για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, πρότεινε χθες η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, Ευαγγελία Σπυριδωνίδου.

Μάλιστα, μετά το πέρας της 12ωρης διαδικασίας, η μητέρα από την Πάτρα αποχώρησε από το δικαστήριο εξαπολύοντας ύβρεις προς την εισαγγελέα.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, η εισαγγελική λειτουργός με μια αγόρευση – «καταπέλτη», ζήτησε από τους τρεις τακτικούς δικαστές και τους τέσσερις ενόρκους να κηρύξουν ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου μη έχοντας την παραμικρή αμφιβολία ότι εκείνη ήταν που αφαίρεσε με τη χορήγηση ισχυρής δόσης κεταμίνης τη ζωή του ίδιου της του παιδιού.

«Το χέρι που έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα είναι εκείνο της κατηγορουμένης», ήταν το «δια ταύτα» της αγόρευσης της εισαγγελέως που κράτησε 12ώρες.

«Το παιδί αυτό μία ατυχία είχε στη σύντομη αλλά λαμπερή ζωή της. Να έχει μάνα-τροφό-φροντιστή την κατηγορούμενη. Προτείνω να την κηρύξετε ένοχη όπως κατηγορείται. Δυστυχώς, η πραγματική ζωή ξεπερνά και το πιο ευφάνταστο σενάριο», ανέφερε η εισαγγελέας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock