Τρόπος Ζωής

Ματθίλδη Μαγγίρα: Πατάω τέρμα το γκάζι και πάω για μετωπική με την νταλίκα

Την τρομακτική εμπειρία που έζησε όταν παραλίγο να έχει σοβαρό τροχαίο με νταλίκα στη Χαλκιδική περιέγραψε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η γνωστή περφόμερ και ηθοποιός ήταν καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action 24. Με αφορμή το παρολίγον τροχαίο, η Ματθίλδη Μαγγίρα περιέγραψε πως πλεόν δεν φοβάται το θάνατο.

«Δεν λέω ότι είμαι τελείως άφοβη. Εννοείται ότι σε κάποια στιγμή, που είναι ακραία ή επικίνδυνη, το βιώνεις αυτό. Όπως το έχω βιώσει και σε επιθανάτια εμπειρία μου όταν παίρνεις την απόφαση να πεις «τώρα δεν έχω άλλη επιλογή, φεύγω. Επιθανάτια εμπειρία θεωρείται αυτή στην οποία, με το που λες “φεύγω”, βλέπεις τη ζωή σου σε dt χρόνο.

Δηλαδή είναι τόσο γρήγορα αλλά και τόσο έντονα τα σκηνικά που κάνεις flashback, πας πίσω και βλέπεις σκηνές σαν να είσαι μέσα σε αυτές.

Αυτό, λοιπόν, συμβαίνει τόσο γρήγορα, το βλέπεις, μετά από αυτή τη φάση όμως έρχεται μια ηρεμία, μια γαλήνη και μια γλύκα. Νιώθεις ότι θα πας στο σπίτι σου, νιώθεις μια οικειότητα και αυτό εμένα με ξεφόβισε για τον θάνατο», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα και περιέγραψε τη σοκαριστική της εμπειρία.

«Την γλίτωσα με ένα πολύ μυστήριο τρόπο και δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Γιατί είχα μάτια κλειστά και δεν έβλεπα όταν… πήγαινα για μετωπική με μια νταλίκα.

Είμαι σε έναν δρόμο βράδυ στην Χαλκιδική, από το πρώτο πόδι να πάω στη Θεσσαλονίκη για να βρω κάποιους φίλους μου. Είναι ένα φορτηγό μεσαίου μεγέθους και πάω να το προσπεράσω αλλά αυτός, με το που με είδε, δεν με άφηνε να τον προσπεράσω.

Γκάζωνε και πηγαίναμε κολλητά. Ξαφνικά εμφανίζεται μια νταλίκα από το άλλο ρεύμα, μου αναβοσβήνει τα φώτα, γυρίζω να δω πίσω από το φορτηγό για να φρενάρω και να μπω αλλά είχε ουρά τα αυτοκίνητα, κολλημένα το ένα πίσω από το άλλο.

Δηλαδή δεν υπήρχε κανένας χώρος να χωθώ και λέω: “Εντάξει, τώρα τελείωσε! Τώρα φεύγω”. Κλείνω τα μάτια μου, πατάω τέρμα το γκάζι και πάω για μετωπική με την νταλίκα.

 

Σε αυτό το διάστημα λοιπόν γίνεται όλο αυτό, που μου συμβαίνει για δεύτερη φορά, το flashback και το μήνυμα που παίρνω είναι ότι υπάρχει μια δύναμη που με προστατεύει» πρόσθεσε η Ματθίλδη Μαγγίρα στο talk show του Action 24.

To άρθρο Ματθίλδη Μαγγίρα: Πατάω τέρμα το γκάζι και πάω για μετωπική με την νταλίκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock