ΕνημέρωσηΠολιτική

Πλεύρης: Καμία διασωλήνωση με Όμικρον – 800 κλίνες COVID στο Λεκανοπέδιο

«Οι νοσηλείες “Όμικρον” μας πιέζουν σε απλές κλίνες νοσηλείας και όχι σε ΜΕΘ, κυρίως στο Λεκανοπέδιο», επεσήμανε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σημειώνοντας ότι «πλέον διαθέτουμε 800 επιπλέον κλίνες COVID στην Αττική» και πως «το Σισμανόγλειο αποτελεί νοσοκομείο για περιστατικά κορωνοϊού».

«Επίσης ένα ενθαρρυντικό στοιχείο είναι», όπως αποκάλυψε ο υπουργός, «ότι μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καμία διασωλήνωση από Όμικρον, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως, ότι δεν χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

«Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να καλύψουμε την ανάγκη στην Αθήνα και πέρα από τις δομές που έχουμε- γιατί έχουμε μεγάλες δημόσιες δομές στην Αθήνα- ενώ δίνουν και οι ιδιωτικές Κλινικές το 10% έως 15% των κλινών τους, που μεταφράζεται σε 300-400 επιπλέον κλίνες στο Λεκανοπέδιο», επεσήμανε ο υπουργός στον ραδιοσταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock