Επικαιρότητα

Εξαδάκτυλος: Ιατρικά αναγκαίος ο καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός

Υπέρ της αναγκαιότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού τάχθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, σχολιάζοντας τη θετική άποψη επί του ίδιου ζητήματος του προέδρου του Παγκόσμιου Ιατρικού συλλόγου, Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι.

Ο κ. Εξαδάκτυλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤτόνισε πως είναι αναγκαίο να γίνει για να τελειώσουν όλες οι άλλες συζητήσεις.

«Ο εμβολιασμός είναι ιατρικά αναγκαίος. Εάν η πολιτεία θα το μεταφράσει αυτό σε υποχρέωση, είναι άλλο. Στην ερώτηση αν θα το επικροτούσα, ναι θα επικροτούσα, θα έλεγα ότι είναι μια σωστή απόφαση που θα μας βοηθήσει. Αν αυτή την στιγμή εμβολιάσουμε όλους τους Έλληνες με ένα εμβόλιο που έχει αποτελεσματικότητα 90%-95% θα έχουμε 500.000 έως 1 εκατομμύριο ανθρώπους που δεν έχουν αποκτήσει άμυνα», σχολιάσε και συνέχισε:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock