ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ !! “Ο αέρας γυρίζει”. Οι Τσαρλατάνοι ΤΡΕΜΟΥΝ !! Έρχεται η ώρα να δικαιωθούμε


Ο αέρας γυρίζει φανερά πλέον, καθώς οι Τσαρλατάνοι – δήθεν ειδικοί – φερέφωνα της συμμορίας – αρχίζουν να βλέπουν “αδιέξοδο” στα lockdown, δεν θυμούνται ποιος τα πρότεινε, και για τις μάσκες δεν είναι και τόσο σίγουροι, και πρέπει να ανοίξουμε τα μαγαζιά, και τους πήρε ο πόνος για την οικονομία, και άλλα φαιδρά….

 

Ολοι αυτοί κάθε μέρα έρχονται ένα μεγάλο βήμα προς τη μεριά ημών των ψεκασμένων, που απ’ την
ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ, όχι Πρώτη Μέρα
αρνηθήκαμε να καταπιούμε την εξόφθαλμα εξωπραγματική φόλα της “Πανδημίας”, καταλάβαμε οτι ήταν μια διεθνώς σκηνοθετημένη υπόθεση – χωρίς να ξέρουμε αρχικά από ποιόν – δώσαμε βάση στην ατομική μας αντιληπτική ικανότητα και δεν εκχωρήσαμε τις διανοητικές μας λειτουργίες στα πληρωμένα ΜΜΕ της προπαγάνδας.
Ερχεται η ώρα λοιπόν, να δικαιωθούμε.
Τα κουνάβια, τα δουλοπρεπή υπάκουα σκυλάκια του καθεστώτος, έρχονται σιγά σιγά, σαν τη βρεγμένη γάτα, να μας δηλώσουν οτι “κάτι δεν κολλάει“, και “δεν μας τα λένε καλά” και κατεβάζουν λίγο τη μασκούλα, ίσα ίσα μέχρι το άνοιγμα της μύτης, για να συμβολίσουν δήθεν αντιστασιακή προδιάθεση!
Κάτι χαλβάδες, που όταν μας συναντούσαν μας πρότειναν “μπουνίτσες” και αγκώνες, τώρα βγάζουν το χέρι νωρίς απ’ την τσέπη για να συμβολίσουν οτι θέλουν να μας κάνουν χειραψία.
Ολα αυτά τα καραγκιοζιλίκια, για μας, τους λίγους Ελληνες, που
– ουδέποτε φορέσαμε μάσκα,
– ποτέ δε στείλαμε sms
– δεν τηρήσαμε κανένα ωράριο
– διατηρήσαμε τα πατροπαράδοτα πρωτόκολλα κοινωνικής συναναστροφής με χειραψίες, αγκαλιές και φιλιά
– αναζητούμε τα παρανόμως λειτουργούντα καταστήματα και τα στηρίζουμε έμπρακτα, ως πελάτες
– διακυρήσουμε περήφανα σε όλους τους τόνους, διεθνώς και δημοσίως, γραπτώς και προφορικώς, τις αιρετικές, αντικαθεστωτικές και ψεκασμένες μας απόψεις, αδιαφορώντας για τις συνέπειες
για όλους εμάς, λοιπόν, η μεταστροφή υμών των ανανηψάντων πρώην φίλων μας, μας είναι ΑΔΙΑΦΟΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!
Μην ξεφτιλίζεστε κι έρχεστε και μας λέτε οτι είχαμε δίκαιο. Το ξέρουμε οτι είχαμε δίκαιο.
Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε. Και συνεχίζαμε τη ζωή μας κανονικά. Οσο μας επέτρεπε η δουλικότητά σας και η υποταγή σας στο καθεστώς.
Τώρα τι να σας κάνουμε? Να ξανακάνουμε παρέα?
Τι να πούμε? Πόσο μπορεί να ξεφτιλιστεί ένας άνθρωπος και να καταστραφεί μια κοινωνία όταν εγκαταλείπει το μόνο αιώνιο, αλάνθαστο και αξιόπιστο εργαλείο που μας δώθηκε δωρεάν απ’ τη φύση, μας κάνει ανθρώπους και μας ξεχωρίζει απ’ τα ζώα.
Τη ΛΟΓΙΚΗ
Και την εγκαταλείπει γιατί βουλιαγμένος μέσα στον καναπέ βαριέται να τη χρησιμοποιήσει. Καταπίνει αμάσητες τις ψευδείς τερατολογίες κυβέρνησης και ΜΜΕ, αφήνει το φόβο να μπλοκάρει κάθε εγκεφαλική λειτουργία και είναι … έτοιμος για όλα.
Τέτοιους φίλους … δεν θέλουμε.
Ισως ήταν και ευκαιρία, να ανοίξουμε και μεις τα μάτια μας και να σας δούμε όπως πραγματικά είστε.
Αβουλα, φοβικά ζωάκια στο κλουβί που περιμένετε το φύλακα να σας ταίσει, να σας ανοίξει να βγείτε και να σας ξανακλείσει. Η υψηλή έννοια της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, σας είναι απρόσιτη ηθικά και διανοητικά. Το μόνο που σας αγγίζει είναι ο φόβος. Και οι δεσμοφύλακές σας, σας δένουν με τα λουριά της ασφάλειας.
Η δήθεν “Πανδημία” ανέδειξε τις διαχωριστικές γραμμές της κοινωνίας. Κάλιο αργά, παρά ποτέ. Τουλάχιστον να μην έχουμε ψευδαισθήσεις. Να ασχολούμαστε μόνο με … ψεκασμένους, σαν και μας. Και να μη χάνουμε την ώρα μας μαζί σας με περιττές κουβέντες.
Κι αν θέλουμε κάτι από σας, η συνταγή είναι απλή: Θα σας φοβίσουμε πρώτα και μετά θα σας πουλήσουμε ασφάλεια.
Εσείς μας το μάθατε. Ευχαριστούμε…Υπεύθυνοι…
από Ioannis Koukoutsis


loading…

realhosting
loading...

Απάντηση