888 Εξετάζεται η παράταση των συμβάσεων για τις καθαρίστριες στα νοσοκομεία | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εξετάζεται η παράταση των συμβάσεων για τις καθαρίστριες στα νοσοκομεία

Εξετάζεται η παράταση των συμβάσεων για τις καθαρίστριες στα νοσοκομεία

Παράταση των συμβάσεων των καθαριστριών, προκειμένου να γίνει ενιαίος διαγωνισμός στα νοσοκομεία τα οποία έχουν εκκρεμότητες με λήξεις συμβάσεων και είναι εν’ αναμονή απομάκρυνσης των εργολάβων, καθώς και βελτίωση της μοριοδότησης εξετάζει το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννακού και σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έπειτα από τη συνάντηση που είχαν σήμερα εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ και του Σωματείου Εργαζομένων στο «Δρομοκαϊτειο» με τον νομικό σύμβουλο του υπουργού Υγείας.

Το πρωί οι καθαρίστριες που εργάζονται στο «Δρομοκαϊτειο» Νοσοκομείο είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Υγείας, ζητώντας την ανανέωση των συμβάσεων τους, τονίζοντας ότι «εργάζονται πάνω από 10 χρόνια μέσω εργολάβων και τα τέσσερα τελευταία χρόνια με συμβάσεις που είχαν συνάψει με το νοσοκομείο».

Στην κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Υγείας δέσποζε ένα πανό που απεικονιζόταν ο Παύλος Πολάκης με μια ντουντούκα, στην οποία αναγραφόταν η λέξη «Αρλούμπας». Μεταξύ των άλλων μηνυμάτων που αναρτήθηκαν , ήταν τα «Μας σταυρώνουν», «μας σουβλίζουν», «χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ…!!! Και 5ο πλοίο στέλνει στην κυπριακή ΑΟΖ η Άγκυρα το οποίο ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ…!!!

Έλληνα προφανώς στα χαρτιά και μόνο είναι το δίποδο που έχει για θεό του το …