ΕνημέρωσηΠολιτική

Εξεταστική Επιτροπή: Σκέψεις για αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ – Καταγγελίες για κωλυσιεργία

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από την Εξεταστική Επιτροπή για τις λίστες Πέτσα εφόσον η κυβερνητική πλειοψηφία συνεχίσει να κινείται στο ίδιο «επιθετικό μοτίβο», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικώς στο CNN Greece βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμμετέχουν σε αυτή.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από την εξεταστική επιτροπή για τις λίστες Πέτσα εφόσον η κυβερνητική πλειοψηφία συνεχίσει να κινείται στο ίδιο «επιθετικό μοτίβο», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικώς στο CNN Greece βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμμετέχουν σε αυτή.

Στέκονται ιδιαιτέρως στο ότι δεν καλούνται μάρτυρες που έχουν ζητήσει να εξεταστούν, ενώ παρατηρείται και μια κωλυσιεργία για τη χορήγηση εγγράφων που επίσης έχουν ζητηθεί.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger