888 Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Πολλά έχουν ειπωθεί γύρω από την εξοικονόμηση χρημάτων στα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Το να μην ψωνίζετε πεινασμένοι ή το να έχετε πάντα μαζί σας μία λίστα με τα πράγματα που θέλετε να αγοράσετε, είναι λίγα μόνο παραδείγματα. Ποια από αυτά όμως ισχύουν και ποια είναι απλώς… μύθοι; Ανακαλύψτε το παρακάτω.

Τα κουπόνια αξίζουν πάντα την προσοχή σας Αναμφισβήτητα τα κουπόνια είναι ένας καλός τρόπος να εξοικονομήσετε χρήματα σε βάθος χρόνου. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να ψωνίσετε πράγματα που… δεν έχετε ανάγκη. Χρησιμοποιήστε τα κουπόνια για να αγοράσετε πράγματα που ήδη γνωρίζετε ότι αγαπάτε και θα γλιτώσετε χρήματα. Τα υπόλοιπα προσπεράστε τα.

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Χρησιμοποιήστε τα κουπόνια για να αγοράσετε πράγματα που ήδη γνωρίζετε ότι αγαπάτε.

Οι μεγάλες συσκευασίες είναι πάντα πιο οικονομικές Το 1980 ξεκίνησε μια πρακτική στα σούπερ μάρκετ η οποία προωθούσε μεγάλες συσκευασίες με τη λογική ότι όσο μεγαλύτερη η ποσότητα, τόσο μεγαλύτερη και η εξοικονόμηση χρημάτων. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ο μόνος τρόπος για να το μάθετε είναι να ελέγχετε την τιμή του κιλού. Αυτό και μόνο θα σας δώσει την απάντηση αν αξίζει να ψωνίσετε μεγαλύτερη συσκευασία.

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Οι μεγάλες συσκευασίες δεν είναι πάντα οι πιο οικονομικές.

Ποτέ μην ψωνίζετε ενώ πεινάτε Θεωρητικά όταν πεινάτε είναι πιθανότερο να αγοράσετε το πρώτο πράγμα που τραβάει το βλέμμα σας και να ξεχάσετε τα πράγματα που πραγματικά έχετε ανάγκη. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μάλλον ναι! Προτιμήστε να ψωνίζετε ενώ έχετε φάει και είναι πιθανότερο να παραμείνετε στη λίστα με τα ψώνια σας.

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Θεωρητικά όταν πεινάτε είναι πιθανότερο να αγοράσετε το πρώτο πράγμα που τραβάει το βλέμμα σας.

Μην ξεφεύγετε από τη λίστα Και μία που το αναφέραμε, είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να παραμένετε πάντα στη λίστα που έχετε φτιάξει για τα ψώνια σας; Ναι και όχι. Αν βρείτε κάποια πραγματικά καλή προσφορά που ανταποκρίνεται στο πλάνο γευμάτων που έχετε κάνει, τότε γιατί να μην την εκμεταλλευτείτε; Και γιατί να μην παρακάμψετε κάτι που βρίσκεται στη λίστα σας αν διαπιστώσετε πως είναι πολύ ακριβό;

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Αποφασίστε πότε πρέπει να ξεφύγετε από τη λίστα σας.

Το κρέας σε προσφορά σημαίνει ότι το προϊόν είναι έτοιμο να χαλάσει Αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Υπάρχουν συχνά καλές προσφορές στα κρέατα και όχι επειδή είναι έτοιμα να χαλάσουν. Απλώς ελέγξτε την ημερομηνία και αν το έχετε ανάγκη κάντε μια συζήτηση με τον χασάπη. Τις περισσότερες φορές είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί!

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Υπάρχουν συχνά καλές προσφορές στα κρέατα και όχι επειδή είναι έτοιμα να χαλάσουν.

Αν είναι σε προσφορά, αγοράστε όσα περισσότερα μπορείτε Όταν βλέπετε μια πολύ καλή προσφορά είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Ωστόσο αν πάρετε μεγάλες ποσότητες υπάρχει ο κίνδυνος να μην τις χρησιμοποιήσετε ποτέ. Όταν βρίσκετε κάτι σε προσφορά αγοράστε τη μέγιστη ποσότητα που θα μπορέσετε να καταναλώσετε μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες. Θα σας γλιτώσει χρήματα και έξτρα χώρο στο ντουλάπι των τροφίμων.

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Αγοράστε τη μέγιστη ποσότητα που θα μπορέσετε να καταναλώσετε μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Λεκέδες Από Σάλτσα Ντομάτας; Έτσι θα τους Εξαφανίσετε!

Μην περάσετε την ώρα σας μαντεύοντας πώς θα εξαφανίσετε τους λεκέδες από σάλτσα ντομάτας από τα ρούχα σας. Διαβάστε τη λύση στο γρίφο εδώ. Είστε μακαρονάς, τι να κάνουμε; Και μάλλον για εσάς η εικόνα της απόλυτης ευτυχίας περιλαμβάνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ένα τραπέζι, ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί και μια μακαρονάδα με λαχταριστή σάλτσα ντομάτας και μπόλικη τριμένη παρμεζάνα. Αυτή η ευτυχισμένη συγκυρία μπορεί να είναι εύκολο να επιτευχθεί, αλλά μπορεί να διαλυθεί εξίσου εύκολα από τα απροόπτα γύρισματα της τύχης ή –για να είμαστε ακριβείς– του πιρουνιού που φέρνει τη σάλτσα ντομάτας σε στενή επαφή με τα ρούχα σας. Την επόμενη φορά που θα σας συμβεί αυτό, μην κοκκινίσετε από το κακό σας και–κυρίως–μην πανικοβληθείτε! Κατ’αρχάς, περάστε το λεκέ όσο είναι ακόμα φρέσκος με λίγο απορροφητικό χαρτί, φροντίζοντας να κάνετε απαλές κινήσεις για να μην απλωθεί περισσότερο και, έπειτα, βάλτε το ρούχο σε μια λεκάνη με κρύο νερό για μερικά λεπτά. Εξαφανίστε γρήγορα και εύκολα κάθε..