Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Πολλά έχουν ειπωθεί γύρω από την εξοικονόμηση χρημάτων στα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Το να μην ψωνίζετε πεινασμένοι ή το να έχετε πάντα μαζί σας μία λίστα με τα πράγματα που θέλετε να αγοράσετε, είναι λίγα μόνο παραδείγματα. Ποια από αυτά όμως ισχύουν και ποια είναι απλώς… μύθοι; Ανακαλύψτε το παρακάτω.

Τα κουπόνια αξίζουν πάντα την προσοχή σας Αναμφισβήτητα τα κουπόνια είναι ένας καλός τρόπος να εξοικονομήσετε χρήματα σε βάθος χρόνου. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να ψωνίσετε πράγματα που… δεν έχετε ανάγκη. Χρησιμοποιήστε τα κουπόνια για να αγοράσετε πράγματα που ήδη γνωρίζετε ότι αγαπάτε και θα γλιτώσετε χρήματα. Τα υπόλοιπα προσπεράστε τα.

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Χρησιμοποιήστε τα κουπόνια για να αγοράσετε πράγματα που ήδη γνωρίζετε ότι αγαπάτε.

Οι μεγάλες συσκευασίες είναι πάντα πιο οικονομικές Το 1980 ξεκίνησε μια πρακτική στα σούπερ μάρκετ η οποία προωθούσε μεγάλες συσκευασίες με τη λογική ότι όσο μεγαλύτερη η ποσότητα, τόσο μεγαλύτερη και η εξοικονόμηση χρημάτων. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ο μόνος τρόπος για να το μάθετε είναι να ελέγχετε την τιμή του κιλού. Αυτό και μόνο θα σας δώσει την απάντηση αν αξίζει να ψωνίσετε μεγαλύτερη συσκευασία.

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Οι μεγάλες συσκευασίες δεν είναι πάντα οι πιο οικονομικές.

Ποτέ μην ψωνίζετε ενώ πεινάτε Θεωρητικά όταν πεινάτε είναι πιθανότερο να αγοράσετε το πρώτο πράγμα που τραβάει το βλέμμα σας και να ξεχάσετε τα πράγματα που πραγματικά έχετε ανάγκη. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μάλλον ναι! Προτιμήστε να ψωνίζετε ενώ έχετε φάει και είναι πιθανότερο να παραμείνετε στη λίστα με τα ψώνια σας.

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Θεωρητικά όταν πεινάτε είναι πιθανότερο να αγοράσετε το πρώτο πράγμα που τραβάει το βλέμμα σας.

Μην ξεφεύγετε από τη λίστα Και μία που το αναφέραμε, είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να παραμένετε πάντα στη λίστα που έχετε φτιάξει για τα ψώνια σας; Ναι και όχι. Αν βρείτε κάποια πραγματικά καλή προσφορά που ανταποκρίνεται στο πλάνο γευμάτων που έχετε κάνει, τότε γιατί να μην την εκμεταλλευτείτε; Και γιατί να μην παρακάμψετε κάτι που βρίσκεται στη λίστα σας αν διαπιστώσετε πως είναι πολύ ακριβό;

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Αποφασίστε πότε πρέπει να ξεφύγετε από τη λίστα σας.

Το κρέας σε προσφορά σημαίνει ότι το προϊόν είναι έτοιμο να χαλάσει Αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Υπάρχουν συχνά καλές προσφορές στα κρέατα και όχι επειδή είναι έτοιμα να χαλάσουν. Απλώς ελέγξτε την ημερομηνία και αν το έχετε ανάγκη κάντε μια συζήτηση με τον χασάπη. Τις περισσότερες φορές είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί!

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Υπάρχουν συχνά καλές προσφορές στα κρέατα και όχι επειδή είναι έτοιμα να χαλάσουν.

Αν είναι σε προσφορά, αγοράστε όσα περισσότερα μπορείτε Όταν βλέπετε μια πολύ καλή προσφορά είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Ωστόσο αν πάρετε μεγάλες ποσότητες υπάρχει ο κίνδυνος να μην τις χρησιμοποιήσετε ποτέ. Όταν βρίσκετε κάτι σε προσφορά αγοράστε τη μέγιστη ποσότητα που θα μπορέσετε να καταναλώσετε μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες. Θα σας γλιτώσει χρήματα και έξτρα χώρο στο ντουλάπι των τροφίμων.

Εξοικονόμηση Χρημάτων στο Σούπερ Μάρκετ: 6 Μύθοι Καταρρίπτονται!

Αγοράστε τη μέγιστη ποσότητα που θα μπορέσετε να καταναλώσετε μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη