Κόσμος

Επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Πέμπτης, 6 Απριλίου, δύο άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι στο οποίο διέμενε ο Λιονέλ Μέσι όσο βρισκόταν στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να μπουν μέσα σε αυτό.

Ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός “Antena 3”δημοσιοποίησε μια φωτογραφίααπό την απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Λιονέλ Μέσι, η οποία απεικονίζει δύο κουκουλοφόρους να προσπαθούν να βρουν μια είσοδο στο σπίτι του Αργεντινού σούπερ-σταρ.

Οι δύο δράστες σκαρφάλωσαν από την περίφραξη της βίλας του Μέσι, πήδηξαν μέσα στο κήπο του σπιτιού και προσπάθησαν να μπουν μέσα σε αυτό αρχικά από το μπαλκόνι και στη συνέχεια από την πόρτα του γκαράζ. Βλέποντας πως δεν θα μπορούσαν να βρεθούν μέσα στον εσωτερικό χώρο της οικίας, αποχώρησαν χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν τίποτα.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα πολύ άσχημο περιστατικό για τον Λιονέλ Μέσι, την ίδια στιγμή που έχουν φουντώσει τα σενάρια για το μέλλον του.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock