Εορταστικές δράσεις, φωταγωγήσεις και θεάματα.. εξ αποστάσεως, από τον Δήμο Πειραιά

Έτοιμα ν’ ανάψουν είναι τα χιλιάδες λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ύψους 15 μέτρων που έχει τοποθετηθεί στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, θα φωταγωγήσει το «Δένδρο της Ελπίδας», το οποίο θα στολιστεί από εκατοντάδες κορδέλες με ευχές του κόσμου.

Η τελετή της φωταγώγησης του δέντρου θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.com, καθώς και από τους λογαριασμούς στο youtube και στο facebook του destination piraeus. Όσοι επιθυμούν να στείλουν τη δική τους ευχή για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορούν να το κάνουν μέσω μηνύματος στο info@destinationpiraeus.com. Ταυτόχρονα με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου θα ανάψουν και τα φώτα του δημαρχείου Πειραιά, στην πλατεία Κοραή.

Οι εορταστικές φωταγωγήσεις όμως δεν σταματούν στον Πειραιά, καθώς την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στη γιορτή του Αγίου Νικολάου και προστάτη των ναυτικών, ο δήμος επαναφέροντας το έθιμο του στολισμένου καραβιού, στολίζει και φωταγωγεί δύο πανέμορφα σκαριά, το καθένα με ξεχωριστή ιστορία στο Πασαλιμάνι, το ιστιοπλοϊκό παραδοσιακό σκάφος «Αφροδίτη» και στην Πειραϊκή, στον Όρμο Αφροδίτης .

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση