Υγεία & Διατροφή

ΕΟΦ: Μην χρησιμοποιείτε αυτά τα συμπληρώματα διατροφής σε μορφή κάψουλας

Η χρήση των συγκεκριμένων συμπληρωμάτων διατροφής, σύμφωνα με την επίσημη ανκοίνωση του ΕΟΦ, θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των χρηστών.

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Ισπανίας, το προϊόν RHODICOMP capsules και το προϊόν ΗARD MAN capsules διαπιστώθηκε ότι περιέχει δραστική ουσία, χωρίς αυτό να αναγράφεται στη συσκευασία.

Σύμφωνα με τις δύο επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΦ, στα συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν οι φαρμακευτικές δραστικές ουσίες ταδαλαφίλη και σιλδεναφίλη, χωρίς αυτές να αναγράφονται στην επισήμανσή τους.

Πρόκειται για τα εξής δύο συμπληρώματα διατροφής:

Και τα δύο αυτά προϊόντα παρουσιάζονται ως συμπληρώματα διατροφής και είναι πιθανόν να διακινείται στην Ελλάδα και μέσω διαδικτύου.

Η χρήση τους θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των χρηστών.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Δείτε ποια προϊόντα αφορούν οι ανακοινώσεις του ΕΟΦ.

To άρθρο ΕΟΦ: Μην χρησιμοποιείτε αυτά τα συμπληρώματα διατροφής σε μορφή κάψουλας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock