ΕνημέρωσηΠολιτική

Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα, είναι ανέτοιμος»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 22/9 η κ. Αχτσιόγλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, χαρακτηρίζοντας τον «ανέτιμο», και σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως ζητούμενο είναι να μιλά για τη δική της υποψηφιότητα και όχι να σχολιάζει μόνο την υποψηφιότητα του αντιπάλου της.

«Όσες φορές έχω ζητήσει διάλογο, δεν γίνεται διάλογος», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ανέτοιμος, παρά το γεγονός ότι ανακάλεσε».

Στο ερώτημα αν κινδυνεύει η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου ήταν κατηγορηματική: «Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζήτημα αξιοπιστίας».

«Έχουμε συνυπάρξει με όλους, αρκεί να υπάρχει ο σεβασμός. Λέμε όχι στις ανθρωποφαγικές επιθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο για διαγραφές αν χρειαστεί.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock