Επικαιρότητα

Κυψέλη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 19χρονο για την επίθεση στο σχολείο

Ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τρεις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 19χρονου που μπήκε χθες σε σχολείο στην Κυψέλη και τραυμάτισε μαθητή και τον διευθυντή του σχολείου.

Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, της παράνομης βίας κατά υπαλλήλων (που αφορά απειλές κατά των αστυνομικών που επενέβησαν), διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος, με γονείς ομογενείς από την Γεωργία, πήγε στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών στην Κυψέλη στις 8.30 το πρωί και χτύπησε 18χρονο μαθητή από την Νιγηρία με ένα σφυρί ενώ τραυμάτισε με ένα μαχαίρι τον διευθυντή του σχολείου όταν προσπάθησε να επέμβει και να τον αφοπλίσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης το έγκλημα σχετίζεται με διαμάχη που είχε ο μικρότερος αδελφός του δράστη με το 18χρονο θύμα.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται πως είχε δόλο ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν σε άμυνα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock